مصطفی نخعی

دولت با هدف حمایت از صنایع آسیب‌دیده از قطعی‌های مکرر برق، بسته‌ای حمایتی برای واحدهای تولیدی تصویب کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شده که بسیاری از صنایع به‌دلیل نوسانات برق با کاهش تولید و افزایش هزینه‌ها مواجه شده‌اند. کارشناسان معتقدند اجرای به‌موقع این بسته می‌تواند از تشدید رکود در بخش صنعت جلوگیری کند و به بهبود فضای کسب‌وکار کمک کند. حال در این زمینه  مصطفی نخعی، عضو کمیسیون انرژی مجلس به بیان نظرات خود پرداخته است.

تبعات قطع انرژی صنایع چیست؟

با توجه به اینکه شعار سال جاری بر مبنای حمایت از تولید و تلاش برای جهش تولید در کشور است، بنابراین باید قطع انرژی صنایع را مغایر با این هدف مهم کشور دانست، چراکه تبعات ناگواری به همراه دارد، بنابراین باید مشوق‌ها و بسته‌های حمایتی برای صنایعی در نظر گرفت که به دلیل ناترازی‌ها، برق و گاز آن‌ها قطع می‌شود.

دولت دراین‌باره باید چه اقداماتی را انجام دهد؟

دولت باید شرایط اختصاص این بسته‌های حمایتی به صنایع را فراهم کند، متاسفانه تاب‌آوری صنایع به انتها رسیده و توانی بیش از این برای ادامه تولید باقی نمانده است، چراکه دیگر قادر به حفظ اشتغال کارکنان‌ نیستند و عواقب سوء ناشی‌از این سهل‌انگاری متوجه تمام اقشار جامعه خواهد شد، بنابراین درصورتی‌که صنایع نتوانند به تولید بپردازند، شاهد افزایش قیمت کالاهای مختلف خواهیم بود. البته ایجاد وقفه در تولید منجر به کاهش اشتغال، افزایش مشکلات و کوچک‌تر شدن سفره معیشتی مردم خواهد شد، بنابراین نباید با تصمیمات نادرست مدیریتی شرایط را برای مردم سخت‌تر کرد.

بسته حمایت از صنایع شامل چه مواردی است؟

بسته حمایتی دولت از صنایع شامل بخش‌هایی نظیر تسهیلات، بیمه، کاهش یا تعویق اقساط مالیاتی و... باید اجرایی شود، اجرای این بسته حمایتی به منظور کاهش فشار مالی و حفظ پایداری واحدهای صنعتی بسیار حائزاهمیت است. البته بسته حمایتی می‌تواند گره‌ از مشکلات صنایع تولیدی کشور باز کرده و قدری فرصت تنفس به آن‌ها دهد. اگر دولت قصد رونق تولید را دارد، این مساله از رهگذر حمایت از صنایع کشور انجام می‌گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =